RECAP: MILLIONS promoties

Lieve leden,

Allereerst bedankt voor alle positieve reacties die ik ontvangen heb over de promoties voor de MILLIONS in Nottingham. Volgende week gaat dit geweldige toernooi van start en ik verwacht een grote groep Nederlandse spelers te treffen in het Dusk Till Dawn casino in Nottingham.  Ga jij ook mee naar de MILLIONS? Laat het mij weten via de Flying Dutchman Community of stuur mij even een privébericht via Facebook.

De afgelopen weken stonden volop in het teken van de MILLIONS in Nottingham. Met een gegarandeerde prijzenpot van £6.000.000 en minimaal £1.000.000 voor de winnaar heb ik samen met PartyPoker een aantal leuke promoties bedacht voor alle Nederlandse spelers op PartyPoker.

MILESTONE 4000 (winnaar Rik Klement – Rik1980)

Met de Milestone 4000 hebben we ruim 1500 nieuwe leden mogen verwelkomen in de Flying Dutchman community en op dit moment staat de teller op ruim 4350 leden! Dankzij jullie inzet vond ook de Milestone 4000 freeroll plaats, waarbij 25 spelers zich verzekerden van deelname door een vriend(in) of kennis aan te melden via de Gratis$22. De winnaar van de freeroll werd Rik Klement en hij ontving een $675 MILLIONS Phase 1 satellite waarmee hij zich online rechtstreeks kan kwalificeren voor het Main Event. Succes Rik!

Flying Dutchman Super League (winnaar Danoss)

Iedere Nederlandse speler op PartyPoker kon GRATIS deelnemen aan de Super League freeroll, waarbij de winnaar zich direct plaatste voor de MILLIONS in Nottingham met een £5.300 Day 1 seat. De top 50 verzekerde zich van een $109 of een $675 om zich alsnog te kwalificeren voor het Main Event.

Tijdens dit bijzondere toernooi hebben veel leden van de community een ticket bemachtigd en zij maken alsnog kans om zich te kwalificeren voor het Main Event van de MILLIONS in Nottingham. Uiteindelijk werd Danoss de gelukkige winnaar van de freeroll. Hij heeft zich (nog) niet gemeld op het forum, maar ik ga hem vast en zeker ontmoeten in Nottingham. Gefeliciteerd Danoss!

Leaderboards

De maandelijkse leaderboards promotie gaat ondertussen gewoon door. Iedere speler op PartyPoker maakt gratis kans op een mooie beloning in toernooidollars door zijn of haar favoriete toernooien te spelen. Check voor meer informatie, de tussenstanden en de laatste promoties de Facebook Community op mijn website.

Flying Dutchman toernooien

Iedere zaterdag- en zondagavond biedt PartyPoker speciale Flying Dutchman toernooien aan die ik speciaal voor de Nederlandse spelers georganiseerd heb. Zaterdagavond om 20:00 wordt de $1 Flying Dutchman ticket satellite gespeeld op PartyPoker, waarbij je vanaf $1 kans maakt op een $109 toernooiticket of andere toernooitickets.

Zondagavond om 20:00 wordt wekelijks de $22 Sunday Bounty gespeeld op PartyPoker. Speel  voor reguliere prijzen en win $250 aan PartyPoker toernooidollars als je mij of de bountyspeler van de week eruit speelt! Bovendien ontvangt iedere deelnemer aan de Sunday Bounty binnen 48 uur na afloop een GRATIS ticket voor ‘The JAB’ ter waarde van $5,50. Dit toernooi wordt dagelijks om 20:00 aangeboden op PartyPoker en heeft een mooie gegarandeerde prijzenpot van minimaal $7.500.

In samenwerking met PartyPoker bied ik leuke, betaalbare toernooien aan om er een leuk (online) pokerweekend van te maken. Bedankt voor jouw steun aan het forum en blijf de community volgen want er komen binnenkort weer leuke promoties aan!

See you at the tables, live or online!

Marcel.