Leaderboard informatie

Auteur: Marcel Luske (15 februari 2017)

Het Dutch player of the Month leaderboard is positief ontvangen en inmiddels zit de testmaand januari erop. Ik heb van forumleden enkele nuttige tips ontvangen en deze zijn verwerkt in het nieuwe leaderboard van februari 2017.

3 leaderboards

Vanaf februari introduceer ik 3 leaderboards zodat alle spelers kans maken op een leuke beloning. Om alle spelers tegemoet te komen is er onderscheid gemaakt in de leaderboards LOW ($1 – $5,49), MEDIUM ($5,50 – $21,99) en HIGH ($22 – $55). Per speler tellen de 20 beste resultaten mee per leaderboard per maand.De top 5 van ieder leaderboard ontvangt de volgende beloningen: 1.$200  2.$100  3.$50  4.$50  5.$50

Live Package in februari

De winnaars van de leaderboards LOW, MEDIUM en HIGH van februari maken kans op deelname aan een LIVE toernooi in het Dusk Till Dawn casino in Nottingham! Dit toernooi vindt plaats in maart en in overleg kan de winnaar met mij de data van een pokerweekend afstemmen. De winnaars die hun 1e plaats claimen maken kans op deze extra beloning!

Sunday Bounty

Speel je mee in de Sunday Bounty, dan ontvang je DUBBELE PUNTEN voor het HIGH leaderboard! De $22 Sunday Bounty vindt elke zondag om 20:00 plaats op PartyPoker en tijdens iedere editie ben ik of een vriend van het forum de bounty.

Beloningen claimen

Speel jij mee met het leaderboard en ben jij een van de winnaars? Claim dan gemakkelijk jouw beloning door een e-mail te sturen aan info@marcelluske.com  met jouw echte naam, PartyPoker gebruikersnaam en e-mailadres.